Magazine Back

 • KONKAV ging op zoek naar de nieuwe stem van onze podcast KONKAV KAST. En vond er drie. Het komende jaar zullen ze elkaar afwisselen. We stellen ze graag aan je voor!

  Twee jaar geleden trok Meike van Zandvoort ons aan onze mouw: leuk hoor al dat beeld, maar moeten jullie niet iets met geluid doen? En zo ontstond de KONKAV KAST: een podcast voor alle filmliefhebbers waarin we in gesprek gaan met gevestigde en nieuwe beeldmakers. Een oefening naar het nieuwe kijken. Nu geeft Meike het stokje door. "Al sinds mijn opleiding journalistiek heb ik een voorliefde voor radio maken. Podcasts luisteren en nieuwe pareltjes ontdekken is een van mijn favoriete bezigheden. En podcasts maken is natuurlijk helemaal ultiem. Ik had dat nog nooit gedaan toen ik bijna twee jaar geleden voor KONKAV ging podcasten. Met kloppend hart drukte ik op send. En hop! Daar stond de eerste KONKAV KAST, met cameraman Jean Counet, online! Ik ben onlangs met mijn bedrijf Rijker Leven een nieuw avontuur begonnen (en uiteraard ben ik daarbij een nieuwe podcast gestart). Na 11 afleveringen geef ik dus het stokje nu door aan de nieuwe makers van de KONKAV KAST. Ik had 11 prachtige ontmoetingen met 11 talentvolle filmprofessionals die stuk voor stuk gepassioneerd alle ins en outs van hun vak deelden met mij en het KAST-publiek. Ik heb van jullie verhalen genoten Jean, Ton, Olivier, Steffie, Ilona, Rudi, Pieter, Wouter, Job, Joris en Marieke, Harrie en Vera!"

  KONKAV ging op zoek naar de nieuwe stem. En vond er drie. Ze zullen elkaar om en om afwisselen het komende jaar. We stellen ze graag aan je voor!

  Frank van Osch

  Frank van Osch werkt sinds 1989 als televisieregisseur. Momenteel is hij documentairemaker en producent, gevestigd in Den Bosch. Belangrijkste films die hij maakt(e): Omdat wij mooi waren  /  Bots, trekt ten strijde!  /  Daten in de Dancing  /  the Mother of Beauty. Foto: Jan Banning.

  Luuk Heezen

  Luuk Heezen is freelance presentator en programmamaker gespecialiseerd in kunst en cultuur: hij maakt onder andere reportages en documentaires voor Radio 1, interviewt hedendaagse kunstenaars in het programma Kunst is Lang en maakt filmpjes voor diverse musea.

  Kevin Toma

  Kevin Toma studeerde Filmwetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is als filmjournalist verbonden aan de Volkskrant en verzorgt door het hele land filmcursussen, lezingen en inleidingen. Daarnaast heeft hij naam gemaakt als componist en vertolker van eigentijdse muziek voor zwijgende films en is hij dj.

  Beluister hier alle afleveringen van KONKAV KAST. In maart verscheen de nieuwe aflevering, met ditmaal Luuk Heezen. In mei de aflevering met Frank van Osch en in juli met Kevin Toma. Beluister ze hieronder!

  Onze podcast KONKAV KAST krijgt een nieuwe stem - drie zelfs Onze podcast KONKAV KAST krijgt een nieuwe stem - drie zelfs

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC