Magazine Back

 • Op de website van NIAF staan alfabetische overzichten van studio’s, productiehuizen, regisseurs en animatoren in Nederland. Er zijn drie categorieën: Animatiefilmers, Animatie- & Filmorganisaties en Studio’s & Productiehuizen. In de overzichten vind je onder andere platforms, verenigingen, fondsen, festivals, scholen, animatiefilmers, studio’s en productiebedrijven. Iedereen uit Nederland die ook maar iets doet met animatie staat in het overzicht.

  Daarnaast wil het NIAf de relevantie van de diverse (animatie)filmfestivals regelmatig in kaart brengen. Het Nederlands Instituut voor Animatiefilm onderhoudt nauw contact met filmfestivals over de hele wereld. Het levert een belangrijke bijdrage in de verspreiding van Nederlandse animatiefilmprogramma’s in het buitenland.

  Help NIAF
  Mis je in de alfabetische overzichten nog animatiefilmers en animatiebedrijven? Help NIAF om compleet te zijn en stuur een e-mail via hun website.

  Over NIAF
  De doelstelling van de stichting Nederlands Instituut voor Animatiefilm (NIAf) is het bevorderen van de animatiefilm in de meest ruime zin van het woord. Het NIAf wil dit doel te bereiken door vorm en uitvoering te geven aan een educatie, kennis en informatiecentrum voor de animatiefilm. Naast de ondersteuning van professionele animatoren houdt het NIAf zich bezig met de promotie van de Nederlandse animatiefilm in binnen- en buitenland. Dit doet het instituut door middel van het leveren van bijdragen aan exposities, filmprogramma’s en de distributie van diverse films naar festivals in binnen- en buitenland.
   

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC