Magazine Back

 • door bkkc - in op zaterdag 17 mei 2014

  Met o.a. vacatures & oproepen, Bossche filmmaker Jan Thijssen, Senior Talent Award, Bredase gamewereld en nog veel meer!

  • OPROEPEN & VACATURES

  • NIEUWS

  • TIPS VAN DE REDACTIE

  • AGENDA

   
   

  OPROEPEN & VACATURES

   
  Vacature: Assistent editor/cameraman/cameravrouw HEMA Academy
  Een groot deel van onze bestaande e-learning cursussen willen we voorzien van introductievideo’s. In deze video’s kondigt de begeleider aan wat er geleerd gaat worden in de cursus. De opnames zijn hiervoor reeds gemaakt, maar nog niet gemonteerd. De assistent editor doet de eerste montage op basis van een vast format.
   
  ***
   
  Vacature: Cameraman/vrouw
  Met spoed wordt er gezocht naar een cameraman/vrouw voor een film/theaterproductie in West Brabant.
  Lees meer op www.filmprikbord.nl > werk aangeboden > Met SPOED gezocht Cameraman/vrouw

  ***
   
  Oproep: Cameraman/vrouw
  Cameraman/vrouw gezocht die op een zaterdag in juni opnames wil maken van dansende mensen op het liedje Happy van Pharell Willliams.
   
   

  NIEUWS

   
  Bossche filmmaker Jan Thijssen legt bijzondere verhalen vast
  Voor een uitverkochte zaal ging afgelopen zaterdag de film 'Enkeltje Hemel' in De Verkadefabriek in première. De Bossche filmmaker Jan Thijssen reisde vorig jaar mee met een speciale treinreis naar Lourdes om in die chartertrein allerlei bijzondere verhalen van pelgrims vast te leggen op camera. 
   
  ***
   
  Senior Talent Award
  Brabantse Docu-Film dag in het AV-Huis in Breda.  Vereniging ToonBeeld reikt het  Senior Talent Award  uit, de genomineerden zijn  Dré Didderiëns,  Bob Entrop en Frank van Osch  
   
  ***
   
  Bredase gamewereld komt samen
  Het borrelt en het bruist in de wereld van de Bredase computergameontwikkelaars. Donderdagavond kwam de lokale scene bijeen in in café 't Hijgend Hert.
   
  ***
   
  Hack the park
  Huis voor Beeldcultuur daagt dinsdag 24 juni tijdens de Hackathon ‘Hack the Park!’ vijf internationale teams uit om in 72 uur een ‘augmented reality’ te maken in het Chassépark, Breda. 
   
  ***
   
  Nieuwe prijs stimuleert beeldcultuur in Breda
  Breda heeft een nieuwe beeldcultuurprijs: de VIVID Award 2014 Goed Oprachtgeverschap. Eind jun wordt hij voor het eerst uitgereikt.
   
  ***
   
  Filmzaal geopend
  Pathé Helmond opende zijn zesde bioscoopzaal en de vernieuwde foyer. Het gaat om de oude filmzaal van het naastgelegen Filmhuis, dat onlangs verhuisde naar de Cacaofabriek. 
   
  ***
   
  Festival Breda wil route van bevrijders Tweede Wereldoorlog volgen
  De karavaan van het Bredase About Freedom Film & Festival wil ter viering van 70 jaar bevrijding in 2015 de route van de bevrijders gaan volgen.
   
   
  TIPS VAN DE REDACTIE
   
  Showreel - Lutters 
  SONY Instore concept - Studio IC 
  Spek - Vince van der Pol 
   
  AGENDA 
   

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC