Magazine Back

 • Het AV-platform KONKAV (www.konkav.nl) verbindt, bemiddelt en maakt de Brabantse av-sector zichtbaar. Een offline onderdeel van www.konkav.nlis KONKAV connects waarmee we organiseren waar we elkaar ontmoeten, netwerken en om inspiratie opdoen. Eén van de KONKAV connects-activiteiten is de portfoliomiddag. Op donderdag 12 december vindt de eerste portfoliomiddag plaats waar KONKAV ‘makelt’ tussen av-makers en reclame- en online marketingbureaus.

  AV en film zijn vaak een integraal onderdeel van reclame- en marketingcampagnes. Steeds meer bureaus hebben vaste mensen voor hun av content in dienst, maar voor verschillende opdrachten zoeken bureaus vaak ook andere stijlen en invalshoeken. Tijdens de portfoliomiddag kun je jouw showreel tonen aan bedrijven die av-content gebruiken in hun dienstverlening en producten.

  In korte gesprekken van 10 minuten, een op een, stellen av- en filmmakers zichzelf en hun werk aan reclame- en (online) marketingbureaus voor. Dé gelegenheid om te kijken hoe jouw showreel door mogelijke opdrachtgevers wordt gezien. Na deze gesprekken is er een borrel waar je verder kan praten met de verschillende bedrijven en je collega av-makers.

  Vier van de vijf deelnemende bedrijven zijn inmiddels bekend. Tijdens deze eerste KONKAV connects: portfoliomiddag zullen Freshheads, TheCre8ion.Lab, SuperRebel.com en Edhv aanwezig zijn. Het resterende bedrijf wordt later bekend gemaakt.

  Er zijn slechts 35 plekken voor deze eerste portfoliomiddag en dé kans om een op een reclame- en online marketingbureaus te ontmoeten en in gesprek te gaan.

  Freshheads (www.freshheads.nl)

  Bureau voor nieuw internet met een zeer brede klantenkring: een mooie mix van cultuur (Incubate, 013, Effenaar), multinationals (Randstad en Philips), interactieve vraag-aanbodplatforms (Werkspot.nl, Zorg voor Elkaar) en publishers (EenVandaag, Dutchcowboys, Audax, Sanoma). Landelijk gezien scoort Fressheads erg goed, nummer 1 voor middelgrote internetbureau’s in de laatste emerce-lijst.

  Vandaag zal Wout Withagen, algemeen directeur, jouw showreel beoordelen en je vragen beantwoorden.

  TheCre8ion.Lab (www.cre8ion.com)

  Dankzij klanten als Haribo, Lexus, Dixons, Festival Mundial en Paaspop is The Cre8ion.Lab inmiddels een bedrijf waarvan de landelijke reputatie met de dag groeit. Ook het team blijft flink groeien. Het was in 2012 dus de hoogste tijd voor een gloednieuwe ruimte in de Gruyter Fabriek in ’s Hertogenbosch. The Cre8ion.Lab zorgt voor totale communicatieoplossingen. Het team denkt graag in complete en creatieve concepten. Van print- en webdesign tot marketing en branding. TheCre8ion.Lab is partner in het opzetten en ontwikkelen van www.konkav.nlen Bas van Hout, fungeert deze middag als vraagbaak.

  SuperRebel.com (www.superrebel.com)

  SuperRebel.com is een reclamebureau dat zegt waar het op staat. Een bureau dat klanten uitdaagt en tot keuzes dwingt. Een bureau dat scherp durft te zijn. Een bureau dat vele disciplines in huis heeft en klanten een full package biedt, van advertising, social media, brand development en pr tot packaging design. Haribo, ING en ERU zijn klant en av-content onderdeel van de campagnes en strategieën van SuperRebel. Voor deze KONKAV connects zullen Roy Schellekens, art director, en Lodewijk Varossieau, founder/creative director, aanschuiven.

  Edhv (http://www.edhv.nl/)
  Edhv uit Eindhoven: ontwikkelt, ontwerpt en bouwt identiteiten. Je kunt ze dan ook het beste omschrijven als architecten van identiteit. Met behulp van multidisciplinaire teams bestaande uit grafische, ruimtelijke en nieuwe media designers streven zij naar kwaliteit en de meest onconventionele resultaten. Momenteel is Edhv ook op zoek naar nieuwe ontwerpers, meer info vind je hier: http://www.edhv.nl/info/working-at-edhv/

  Wil jij dus een gesprek aangaan met deze bedrijven, je showreel laten zien en daar feedback op krijgen? Meld je dan snel aan!

  http://www.bkkc.nl/bkkc/agenda/konkav-connects-portfoliomiddag-film-av

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC