Magazine Back

 • De specialiteit van Eyesupply? Stagedesign, visuals, light en live shows. Ze geven nu een hands on workshop voor KONKAV! Programma nu bekend!

  KONKAV organiseert samen met Playgounds Digital Arts Festival een hands on workshop. Playgrounds nodigt de tofste av-makers en bedrijven ter wereld uit. In voorgaande edities workshops van David Wilson en Julia Pott. En nu is Eyesupply aan de beurt! Ze geven voor maximaal 20 deelnemers een workshop live visuals.

  HET BEDRIJF EYESUPPLY

  Eyesupply is een creative video-design, production and operating agency gevestigd op Strijp-S, Eindhoven.

  De studio creëert custom video content en operate video voor een breed scala aan internationale music promoters en artiesten maar ook motion graphics voor klanten variërend van media bedrijven tot dance evenementen. Enkele klanten zijn: Afrojack, Alda Events, Armin van Buuren, Bavaria, DJmag, Heineken, ID&T, Masters of Hardcore, Radio 538, Stereosonic Australia and Sunnery James & Ryan Marciano.

  Het creatieve team bestaat uit video professionals, zoals motion graphic designers, 3D-animators, live video-operators, project fanatiekelingen en meer. Daarnaast werken ze nauw samen met specialisten op verschillende disciplines zoals show, design, light, interactive experience/technology. Wat hen bindt is hun passie voor muziek en creativiteit en hun verlangen om de best mogelijke show te creëren.

  PLAYGROUNDS ACADEMY | LIVE VISUALS

  Eyesupply geeft in deze KONKAV connects i.s.m. Playgrounds Festival een workshop live visuals creatie.

  Binnen deze workshop, gegeven door oprichters en creative directors Kevin Walenciak en Carlo Ruijgers, wordt dieper ingegaan op de werkwijze en het maken van custom content in de vorm van live visuals.

  Aan de hand van een case worden stap voor stap verschillende facetten van het productieproces in kaart gebracht, van klantvraag naar concept en van pixelmapping tot eindresultaat.

  De case welke behandeld gaat worden is het festival Laundry Day 2011. Met meer dan 60.000 bezoekers is Laundry Day festival een van Belgisch grootste festivals. Het is een jaarlijks terugkerend festival gehouden op het eerste weekend in september midden in Antwerpen.

   

  PROGRAMMA 15 december (wijzingingen voorbehouden) 

  10.00 / 10.30 - KENNISMAKING EN BRIEFING
  10.30 / 11.30 - PIXELMAPPING
  11.30 / 12.30 - CONCEPT & MOODBOARD CREATIE
  12.30/ 13.00 - PAUZE
  13.00 / 13.30 - BESPREKING CONCEPT & MOODBOARD
  13.30 / 16.00 - UITWERKEN VAN CONCEPT TOT EEN EERSTE OPZET IN DE PIXELMAPPING
  16.00 / 17.00 - BESPREKING VAN DE RESULTATEN
  EINDE 

  PRAKTISCHE INFO

  maandag 15 december @bkkc | Spoorlaan 21i-k in Tilburg

  10.00-17.00 | max 20 deelnemers | kosten 25,-

  zelf meenemen! Eigen computer (opgeladen) inclusief Adobe After Effects / Photoshop en optioneel Resolume Arena

  wij zorgen voor soep, neem zelf je brood mee!

  aanmelden via deze link
   

  KONKAV connects: Playgrounds Academy met Eyesupply KONKAV connects: Playgrounds Academy met Eyesupply

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC