Magazine Back

 • Op zondagmiddag 7 juni vindt het KOM Filmfestival plaats in de Willem II Fabriek te Den Bosch. Met filmvertoningen (ism NIAf en Solar World Cinema), DIY filmquiz, Oculus Rift (Basecamp Games) en Green Screen Photobooth.

  Op zondagmiddag 7 juni 13:00u - 17:00u kun je in de Willem II Fabriek doorlopend animatiefilms bekijken van het Nederlands Instituut voor Animatiefilm (NIAf) op beeldbuis tv’s, jezelf in een filmscène plaatsen bij de Green Screen Photobooth en een virtuele realiteit ervaren met de Oculus Rift 'Ik ben hier niet echt’ van Basecamp Games.

  Op ieder heel uur draait het Go Greener Shorts programma, gepresenteerd door Solar World Cinema: een serie internationale korte documentaire-, animatie- en fictiefilms, die een duurzaam & groen onderwerp aansnijden met een knipoog.

  Sit back and relax in een huiselijke sfeer (met dank aan SOS Kringloop), met hapjes van buurtgenoot Lena Ketering en drankjes voor een zacht prijsje. Doe intussen zelf met je vrienden de Filmquiz en laat ze zien hoe groot jouw filmkennis is (of leg hen het vuur aan de schenen).

  KOM wordt georganiseerd door de Ruimte Audiovisuele Kunsten (Willem II Fabriek) ism studenten CMV van de HAN Nijmegen.


  Meer info over het programma is te vinden op het Facebook event: www.facebook.com/events/684717088300135

  KOM Filmfestival
  Wanneer: zondag 7 juni 2015 van 13:00u - 17:00u
  Waar: Willem II Fabriek, Den Bosch
  Entree: gratis  

  KOM Filmfestival @ Willem II Fabriek

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC