Magazine Back

 • Een groep jonge filmmakers draait op locaties in Eindhoven de nieuwe film Zwart op Wit. Stel dat je hele leven, van je geboorte tot je dood, al vaststaat én staat opgeschreven en dat dit 'levensscript' gewoon bij je thuis in een la ligt.

  Hoe moet je daar mee omgaan en welke gevolgen heeft het voor de hoofdrolspelers? Dit gegeven staat centraal in een nieuwe film die nu gemaakt wordt en die eind 2013 in première gaat in het filmhuis in Helmond. Volgens Daniel Kiggen, bedenker van het verhaal en regisseur van de film, is het gegeven minder absurd dan het klinkt. Ons dagelijks leven bestaat voor een groot deel uit routine zoals werk en relaties. Als wij afwijken van deze patronen heeft dat gevolgen. Zo ook in de film.

  Twee jonge mensen, Steven en Michelle, gespeeld door Noah Zeeuw en Inge Snijders, krijgen een relatie. Het meisje vindt op een dag het 'levensscript' van Steven. Dat kreeg Steven van een schrijver genaamd Hans Bruin (Henny Renes). Later ontvangt Michelle ook 'haar' script. In tegenstelling tot haar vriend verzet zij zich tegen haar lotsbeschikking. Maar, afwijken van het script heeft zeer ernstige gevolgen voor andere mensen.

  Volg het proces van de fimmakers op Facebook.

   

  Bron ED.nl

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC