Magazine Back

 • 2016! Tien jaar Playgrounds. Tien jaar vol inspiratie, experiment, fantastische films en performances. It has been a hell of a ride! De line up krijgt steeds meer vorm en we zijn trots de eerste sprekers bekend te kunnen maken. 

   

  DVEIN & TIPPETT STUDIO 

  Dit jaar zijn onze vrienden uit Barcelona van het collectief Dvein wederom te gast. Dvein heeft commercieel werk gemaakt voor Diesel, Canal+, MTV, National Geographic en Nokia. Hun fantastische titel sequentie voor de sci-fi film ‘Eva’ van de Spaanse regisseur Kike Maíllo onderstreept hun wijde scoop en visie op bewegend beeld. Ook bijzonder is hun eerste videoclip voor The Vein, ‘Magma’, in samenwerking met Adobe. Hun instinctieve mix van computergegenereerde visuals en in-camera beeld heeft wereldwijd aandacht gekregen.

  Jurassic Park, Starship Troopers, Ghost Busters, The Matrix Revolutions, Hellboy, Starwars: The Force Awakens. De lijst van films waar Tippett Studio aan heeft gewerkt is eindeloos. Oprichter Phill Tippett werd in 1975 samen met JonBerger gevraagd of hij een stop motion schaak scene voor Star Wars: A New Hope wilde maken. Dat was de start van een nauwe samenwerking en bemoeienis van Tippett voor alle Star Wars films. Een nieuwe periode voor de studio begon met Jurassic Park, waarbij de studio zich steeds meer bezig ging met computergegeneerde visuals. Een stap die een Oscar voor visual effects opleverde. Tippett Studio heeft moderne visual effects op de kaart gezet en we zijn erg blij dat deze grootheid te gast is. 

  TICKETS

  Early bird full pass tickets zijn nu te koop! http://www.playgroundsfestival.nl/tickets/

  SAVE THE DATE
  Playgrounds: Imagine everything
  31 Oct & 1 Nov – Breda – various locations
  2 Nov – Breda – Chassé Theater
  3 & 4 Nov – Amsterdam – Stadsschouwburg

  www.playgroundsfestival.nl
   

  Eerste namen Playgrounds - Imagine everything bekend

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC