Magazine Back

 • Presenteer je showreel en werk aan het bedrijfsleven. Dé gelegenheid om te kijken hoe jouw werk door mogelijk nieuwe opdrachtgevers gezien wordt.

  Op donderdag 11 juni organiseren we voor de vierde keer KONKAV connects: show & tell. We zijn te gast bij MOTI en starten om 12.30. De eerste vijf bedrijven waaraan jij je showreel en werk mag presenteren zijn bekend. Er zijn maximaal 10 bedrijven aanwezig.

  Deze editie van show & tell organiseert KONKAV in samenwerking met MOTI en City of imagineers. Klik hier om je direct in te schrijven. 

  de bedrijven

  NIEUW BEDRIJF: Submarine
  Het internationaal operende Submarine is erbij tijdens show & tell en maakt kennis met Brabants av-talent. Submarine is een productie studio in Amsterdam dat speelfilms, documentaires, animatie en transmediale producties ontwikkelt en prodiuceert. Het is een innovatief bedrijf dat de grenzen opzoekt van traditioneel en interactief storytelling. Met een internationaal portfolio werkt Submarine met gevestigde makers als Peter Greenaway en Tommy Pallotta en jong talent, en altijd met makers die grenzen van bewegend beeld onderzoeken.

  IJsfontein
  Het Amsterdamse IJsfontein maakt media interactief. IJsfontein gelooft dat mensen van nature nieuwsgierig zijn en intrinsiek gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen. Met speelse interactie wakkeren ze deze nieuwsgierigheid en motivatie aan. De projecten hebben doelstellingen die uiteenlopen van bewustwording tot educatie en van training tot leerzaam vermaak. Denk aan een serious game voor de training van (medisch) personeel, interactieve tentoonstellingen en apps voor musea of een crossplatform digitale methode voor het basisonderwijs.

  The Progress Factor
  The Progress Factor uit Eindhoven is goed in crossmediale ervaringen, tentoonstellingen en andere soort van multimediale campagnes, waarbij het audiovisuele aspect altijd een heel belangrijke rol speelt. Met klanten van Schwarzkopff en NXP tot gemeente Horst aan de Maas en de Dutch Design Week is het werk van The Progress Factor heel divers.

  MMEK’ experience
  Experience design bureau uit Utrecht dat werkt voor Shell, Heineken, Philips, FC Bayern München, ETAP en Smurfit Kappa. MMEK’ is een multidisciplinair bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en implementeren van interactieve concepten. MMEK’ ontwikkelt unieke en inspirerende omgevingen die je verleiden om op een leerzame ontdekkingtocht te gaan.

  MRK1, Mark Loonen
  Filmmaker uit Breda met internationale carrière. Werkt voor dj’s, producers en platenlabels over de hele wereld, waaronder Martin Garrix, Spinnin Records en Don't Let Daddy Know.

  Kunstbalie
  Kunstbalie is de provinciale steunfunctie voor kunsteducatie en amateurkunst. Kunstbalie ontwikkelt educatief materiaal voor basis- en voortgezet onderwijs. En daarbij wil Kunstbalie steeds meer makers van alle disciplines inzetten om samen met de educatief specialisten materiaal te ontwikkelen. Ze zoeken ook film- en av-makers. 

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC