Magazine Back

 • De komende 10 weken kun je hier via vlogs de AV-avonturen volgen van de eerstejaars studenten van Avans CMD ’s-Hertogenbosch. De studenten gaan in teams aan de slag met het project Motion Design, waarin een korte audiovisuele productie in een actuele online context wordt gemaakt. Doel van de video is meer aandacht genereren voor opdrachtgever MU. Studenten brengen Strijp-S in beeld door de ogen van MU.

  Project room MU is een spin in het web op Strijp-S. Bij MU vind je steeds wat anders: ze staat voor vernieuwing, verandering en experiment. MU is nieuwsgierig en heeft een positief kritische kijk naar de wereld om haar heen. MU wil geen ‘platte’ commercial maar een online-video waarin het onvoorspelbare en verrassende van MU voor het voetlicht komt. Ze wil mensen informeren over Strijp-S en enthousiasmeren voor MU.

  De meest waardevolle productie komt bij MU online (mu.nl) en wordt gebruikt voor communicatiedoeleinden. De meest bijzondere vlog staat een week lang in de spotlight bij KONKAV.

  Veel plezier!

  Robert de Vaan, docent Avans CMD ’s-Hertogenbosch

  ---

  WEEK CV: ROOSTERVRIJE WEEK (CARNAVAL) | Na de carnavalsfeesten en/of korte vakanties werken de studenten in deze roostervrije week via experiment verder aan hun onderzoek in audiovisuele vormgeving, techniek, storyboards en scenario’s. Hoewel de week roostervrij is hebben Team AB3, Team EF4 en Team KL1 tijd vrij gemaakt om hun vlogs te produceren.  

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC