Magazine Back

 • De komende 10 weken kun je hier via vlogs de AV-avonturen volgen van de eerstejaars studenten van Avans CMD ’s-Hertogenbosch. De studenten gaan in teams aan de slag met het project Motion Design, waarin een korte audiovisuele productie in een actuele online context wordt gemaakt. Doel van de video is meer aandacht genereren voor opdrachtgever MU. Studenten brengen Strijp-S in beeld door de ogen van MU.

  Project room MU is een spin in het web op Strijp-S. Bij MU vind je steeds wat anders: ze staat voor vernieuwing, verandering en experiment. MU is nieuwsgierig en heeft een positief kritische kijk naar de wereld om haar heen. MU wil geen ‘platte’ commercial maar een online-video waarin het onvoorspelbare en verrassende van MU voor het voetlicht komt. Ze wil mensen informeren over Strijp-S en enthousiasmeren voor MU.

  De meest waardevolle productie komt bij MU online (mu.nl) en wordt gebruikt voor communicatiedoeleinden. De meest bijzondere vlog staat een week lang in de spotlight bij KONKAV.

  Veel plezier!

  Robert de Vaan, docent Avans CMD ’s-Hertogenbosch

  WEEK 9: FINAL CUT EN BEOORDELINGEN | Week 9 staat in het teken van de deadline op dinsdag 3 april en de beoordelingen in de dagen daarna. Het individuele proces van de student telt in dit blok voor 60% mee. De andere 40% worden gelijkmatig verdeeld over concept, design en techniek van de gezamenlijke audiovisuele productie. Na deze spannende dagen zijn de cijfers en de feedback op donderdagmiddag 5 april met de studenten gedeeld. Op naar de laatste week van het project met een viewing in de Verkadefabriek, blokbruggen en inzages voor het project en de ondersteunende modules. De vlogs zijn van Team IJ2, Team MN4 en Team CD5.

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC