Magazine Back

 • De komende 10 weken kun je hier via vlogs de AV-avonturen volgen van de eerstejaars studenten van Avans CMD ’s-Hertogenbosch. De studenten gaan in teams aan de slag met het project Motion Design, waarin een korte audiovisuele productie in een actuele online context wordt gemaakt. Doel van de video is meer aandacht genereren voor opdrachtgever MU. Studenten brengen Strijp-S in beeld door de ogen van MU.

  Project room MU is een spin in het web op Strijp-S. Bij MU vind je steeds wat anders: ze staat voor vernieuwing, verandering en experiment. MU is nieuwsgierig en heeft een positief kritische kijk naar de wereld om haar heen. MU wil geen ‘platte’ commercial maar een online-video waarin het onvoorspelbare en verrassende van MU voor het voetlicht komt. Ze wil mensen informeren over Strijp-S en enthousiasmeren voor MU.

  De meest waardevolle productie komt bij MU online (mu.nl) en wordt gebruikt voor communicatiedoeleinden. De meest bijzondere vlog staat een week lang in de spotlight bij KONKAV.

  Veel plezier!

  Robert de Vaan, docent Avans CMD ’s-Hertogenbosch

  WEEK 6: CONVERGEREN IN DE PRODUCTIEFASE | De studenten zijn volop op Strijp-S aan het filmen. De uitleen van CMD draait overuren en zo’n beetje alle audio- en videoapparatuur is continue in gebruik.Tijdens het voorlaatste projectmoment op woensdag was er extra aandacht voor audio. Bjorn Maria, Camiel van der Houvenen Danielle van der Markt gaven de teams feedback op het geluid bij de gekozen concepten, Garage Band instructies en praktische tips. De laatste lessen van de project-ondersteunende modules Design for Motion, AV-Technology, Basic Scripting, Image Analysis en Personal Development vinden deze weken plaats. De vlogs werden deze week gemaakt door Team CD2, Team GH4 en Team MN1.

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC