Magazine Back

 • De komende 10 weken kun je hier via vlogs de AV-avonturen volgen van de eerstejaars studenten van Avans CMD ’s-Hertogenbosch. De studenten gaan in teams aan de slag met het project Motion Design, waarin een korte audiovisuele productie in een actuele online context wordt gemaakt. Doel van de video is meer aandacht genereren voor opdrachtgever MU. Studenten brengen Strijp-S in beeld door de ogen van MU.

  Project room MU is een spin in het web op Strijp-S. Bij MU vind je steeds wat anders: ze staat voor vernieuwing, verandering en experiment. MU is nieuwsgierig en heeft een positief kritische kijk naar de wereld om haar heen. MU wil geen ‘platte’ commercial maar een online-video waarin het onvoorspelbare en verrassende van MU voor het voetlicht komt. Ze wil mensen informeren over Strijp-S en enthousiasmeren voor MU.

  De meest waardevolle productie komt bij MU online (mu.nl) en wordt gebruikt voor communicatiedoeleinden. De meest bijzondere vlog staat een week lang in de spotlight bij KONKAV.

  Veel plezier!

  Robert de Vaan, docent Avans CMD ’s-Hertogenbosch

  ---

  WEEK 5: INSPIRATIEDAG EN TUSSENPRESENTATIES | Op dinsdag stond de tweede inspiratiedag van het Project Motion Design op het programma waarin studenten een bezoek brachten aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In de ochtend werden inspirerende talks in de grote theaterzaal verzorgd door Caroline Dutry van Haeften van Media Perspectives over doorstuderen en netwerken in Motion Design na CMD, Bas Agterberg van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid over de plaats van Philips in de mediageschiedenis, Corne van Summeren van Wetteloos/Elastique over werken in Motion Design als alumnus van Avans CMD ‘s-Hertogenbosch en Eltje Huisman van Born05 over het werk van deze creative agency met verschillende multidisciplinaire teams. In de middag waren er rondleidingen in het archief door de vrijwilligers van Beeld en Geluid, bezochten studenten de tentoonstelling Nieuws of nonsens en deden hier het mediaspel en hingen ze los in de Experience. De dag erna vonden de formatieve tussenpresentaties plaats waarin verschillende teams bij elkaar in de keuken konden kijken en werden de eerste peer to peer feedbackformulieren binnen de teams besproken. In deze toch al drukke week werden de vlogs gemaakt door Team CD1, Team GH3 en Team KL4.

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC