Magazine Back

 • De komende 10 weken kun je hier via blogs de AV-avonturen volgen van de eerstejaars studenten van Avans CMD ’s-Hertogenbosch. De studenten gaan in teams aan de slag met het project Motion Design, waarin een korte audiovisuele productie in een actuele online context wordt gemaakt. Doel van de video is meer aandacht genereren voor opdrachtgever MU. MU wil dat studenten door hun ogen Strijp S in beeld brengen.

  Project room MU is een spin in het web op Strijp S. Bij MU vind je steeds wat anders: ze staat voor vernieuwing, verandering en experiment. MU is nieuwsgierig en heeft een positief kritische kijk naar de wereld om haar heen. MU wil geen ‘platte’ commercial maar een online-video waarin het onvoorspelbare en verrassende van MU voor het voetlicht komt. Ze wil mensen informeren over Strijp-S en enthousiasmeren voor MU. 

  De meest waardevolle productie komt bij MU online (mu.nl) en wordt gebruikt voor communicatiedoeleinden. Het meest bijzondere project staat een week lang in de spotlight bij KONKAV.

  Veel plezier,

  Robert de Vaan, docent Avans CMD ’s-Hertogenbosch

  ---

  WEEK -: ROOSTERVRIJE WEEK

  Vanwege het oneven aantal teams en de roostervrije week vind je hier een bloggend team in plaats van twee. De studenten werken deze week verder aan hun gezamenlijk concept en de uitwerking hiervan. Daarnaast bereiden ze zich voor op de pitch en Q&A met Kimberley van Uden en Janneke van Laar van aanstaande maandag. Op dinsdag staat een bezoek aan Beeld en Geluid op het programma.

   

  BLOG TEAM J

  "Hoi! Wij zijn team J, bestaande uit Freedom Asuen, Hilde Beekmans, Suzanne Gouw, Charlotte Kramer en Niels Verhoeven. Demeesten van ons hebben nauwelijks ervaring met professioneel filmen en Motion Design, dus dit project is een uitdagende eerste kennismaking met het onderwerp.

  Wij zitten momenteel in de overgang van de pre-productie fase naar de productie fase. Dit betekenT veel experimenteren en uitzoeken welke kant wij uiteindelijk op willen met het eindproduct. Hier hebben wij de afgelopen week ruim genoeg tijd voor gehad, maar er was één ding dat eerst moest, namelijk carnaval vieren!

  Toen dit voorbij was zijn wij weer hard aan de slag gegaan. Tijdens het projectmoment van week 4 hebben wij een gezamenlijk concept opgesteld, hierin zijn de beste punten van onze persoonlijke concepten verwerkt. Het gezamenlijke concept draagt de naam ‘Nooit gezien, laten zien’ en het komt er op neer dat wij de andere perspectieven en de details van Strijp-S willen laten zien. Hoe wij dit precies gaan doen zijn wij nu aan het onderzoeken. Met dit concept hebben we allemaal een connectie en dus zijn we zeer gemotiveerd om hier een fantastisch eindproduct van te maken.

  Afgelopen vrijdag zijn wij weer een dag naar Strijp-S geweest om, met het concept in ons achterhoofd, materiaal te verzamelen en mogelijkheden te onderzoeken. Om zoveel mogelijk materiaal te verzamelen wilden wij vijf camera’s en een microfoon lenen op school, voor (bijna) iedereen eentje. Echter op de dag zelf bleek dat de uitleenbalie niet open was, dus wij zaten ineens zonder camera’s. Om toch het beste van onze dag op Strijp-S te maken zijn we bij veel bedrijfjes naar binnen gelopen om met mensen te praten en hebben we met onze telefoons foto’s en filmpjes gemaakt.

  Ons plan is nu om in de aankomende weken weer terug gaan naar Strijp-S en hier veel en gerichter materiaal te verzamelen, zodat wij steeds meer naar een eindproduct toe kunnen werken. Wij zijn benieuwd wat we nog zullen leren in de aankomende weken en hopen uiteindelijk een fantastisch eindproduct neer te zetten!"

  CMD gaat AV | Week -: Roostervrije week

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC