Magazine Back

  • Ontmoet collega AV-makers tijdens een informeel diner. Breng eigen gerechten mee om te delen. Leer andere professionele makers en hun werk kennen. Deel ervaringen, doe inspiratie op en maak kennis voor mogelijke samenwerkingen. Elk seizoen is KONKAV bij een andere AV-studio te gast. Het tweede AV-diner is bij documentaireproductiebedrijf Van Osch Films. KONKAV'er Arantja organiseert het mee en vertelt waarom je dit niet mag missen.

    "Volgende maand is het tijd voor het tweede AV-Diner. Dit maal gaan we aan tafel bij Van Osch Films, het bedrijf van regisseur en producent Frank van Osch, onder andere bekend van documentaires als De Benno TapesDaten in de Dancing en Boer Peer. Ze omschijven het zelf het beste: “Van Osch Films vertelt verhalen. Persoonlijk, observerend en toegankelijk. Over mensen, hun drijfveren, hun geheimen en hun dromen. Over artiesten als Drs. P, Bots en de Veulpoepers. Over Indonesische troostmeisjes, Portugese strijdliederen en Amerikaanse iconen als Marilyn Monroe. Over biechtende criminelen, verzwegen geschiedenissen, late liefdes en ontroerende bekentenissen. Culturele, muzikale en maatschappelijke films met een signatuur; integer en indringend, en altijd met een vleugje humor.”

    Ik ben zelf in aanraking gekomen met Frank en zijn team door middel van werkervaringsplek DOCWERK. Daar hebben tientallen jonge film- en mediamakers en ik de kans gekregen om korte documentaires voor Omroep Brabant te maken. Ik heb zelf ontzettend veel geleerd van Frank en zijn team en items gemaakt waar ik nog steeds ontzettend trots op ben, waaronder dit korte item over beeldend kunstenaar Hans Meertens. Ook heb ik er mijn filmmaatje Steffie Storms ontmoet. Je kent haar misschien van de KONKAV KAST. Samen ontdekten we bij DOCWERK dat we veel meer kunnen dan we zelf wisten. We ontdekten waar we goed in zijn en hoe we kracht uit onszelf konden halen. En dat een goede documentaire nergens anders vandaan kan komen dan uit je eigen hart. Je begrijpt ondertussen vast waarom ik jullie maar al te graag uitnodig bij Van Osch Films op 6 februari aanstaande!"

    Tickets: http://www.bkkc.nl/agenda/2018-februari/konkav-connects-av-diner-2

    AV-diner #2 - Van Osch Films AV-diner #2 - Van Osch Films

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC