Bedrijven Back

 • Bedrijven

  Een belangrijke presentatie, de lancering van een nieuw product of een rondleiding binnen je bedrijf. Het zijn van die specifieke momenten waar je je op professionele wijze wil presenteren. Toch kan het lastig zijn om je boodschap over te laten komen, je publiek te bereiken en te blijven boeien.

  Word je nieuwsbrief wel gelezen? Vallen je advertenties op? Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een cliché, maar waar! Bovendien zijn film en video online veel makkelijker te verspreiden.

  Creëer creatieve en unieke content die voor je spreekt met film! Maar hoe vind je nu iemand die jouw boodschap kan laten spreken? Wij brengen je in contact met de professional die bij jou past.

  Wat zijn de mogelijkheden?


  Explanimation video voor NTR door Niels de Haar


  Commercial voor Superrebel door Harrie Verbeek


  Promotie video voor Albeli door Frank Janssens

  Een commercial, bedrijfsvideo, animatie of productvideo?

  Op KONKAV.nl vind je de professionals op het gebied van film en video in Brabant. Je kunt hun werk bekijken, zien met wie ze samenwerken en oproepen plaatsen. En direct zie je waar hun specialisatie ligt.

  Geen idee waar je op moet letten, welk discipline het beste bij jou vraag past? Welk disciplines er zijn? Ook dan helpen we je graag. Neem contact op met Janneke van Laar of Iduna van de Ven; zij kennen de professionals in Brabant.

  Geen directe vraag of behoefte maar wel nieuwsgierig naar mogelijkheden? KONKAV organiseert ook live events! Show & tell zijn informele portfolio middagen waar KONKAV je in contact met verschillende audiovisuele professionals. Bedrijven als SuperRebel, Submarine, Kossmann.dejong, Freshheads en Eyesupply gingen je al voor. Show & tell leverde hen al een uitbreiding van hun netwerk én mooie projecten op.

  ‘Het is goed dat er face-to-face ontmoetingen plaatsvinden, je leert personen kennen en afspraken worden snel concreet het is dus niet zo vrijblijvend, dat is ook goed. Het belangrijkste is dat je via KONKAV je netwerk kunt leren kennen en uitbreiden, het is goed om te weten wat er allemaal speelt, welke bedrijven er zijn en om te weten waar welke kennis zit. Je weet wie de makers zijn en zo kun je zorgen voor the right man for the right job.'  Wout Withagen van Freshheads over Show & tell

  Wil je de KONKAV-nieuwsbrief ontvangen met informatie over onze Show & tell events en wat film voor je bedrijf kan betekenen? Geef je dan hier op. Je kunt je altijd eenvoudig weer uitschrijven. We versturen deze mail maximaal zes keer per jaar.

  Meer weten?

  We hebben alvast wat basic tips op een rijtje gezet. 

  Over KONKAV

  KONKAV is hét audiovisuele platform in Brabant. Binnen het netwerk wil KONKAV kennisdeling, samenwerking en verbinding tussen av- en filmmakers, instellingen en bedrijven bevorderen. KONKAV bestaat 5 jaar en heeft inmiddels zo’n kleine 600 filmprofessionals aan zich verbonden. KONKAV is geïnitieerd door Playgrounds Digital Arts Festival, The Cre8ion.Lab en bkkc (brabants kenniscentrum kunst en cultuur). bkkc coördineert het platform.

Powered by BKKC