Agenda Back

Aankomend

  Datum 18 dec - Tijd 19:00 - Locatie Cinecitta, Tilburg

  Masterclass

  It's a wrap! En dan? Hoe breng je je film naar het publiek, of het publiek naar je film? En hoe financier je dat? Studio Nova helpt je om het antwoord op die vragen te vinden in een Masterclass op 18 december in Cinecitta, Tilburg.

  Lees meer 

  Datum 23 jan t/m 3 feb - Locatie Rotterdam - Door IFFR

  Het zeer diverse filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek (329.000 bezoeken in 2018) en zo'n 2500 nationale en internationale filmprofessionals (regisseurs, filmproducenten, journalisten) veranderen Rotterdam tijdens International Film Festival Rotterdam in een opwindende filmstad.

  Lees meer 
  DOCfeed

  Vier dagen lang documentaires op filmfestival DOCfeed in Eindhoven. Ons festival toont een bijzondere selectie van de meest recente oogst en prikkelende documentaires die in alle opzichten verrijkend zijn. Bij DOCfeed staat de verbinding centraal. Naast het filmprogramma met zo’n 80 titels, internationaal en nationaal, door startende en gerenommeerde makers, zijn er volop inleidingen, Q&A’s, masterclasses, nagesprekken, exposities en is er muziek. Maak contact, bediscussieer, ben het eens, wees verwonderd en ervaar de documentaires die je als eerste alleen bij DOCfeed kunt zien. Zie bijzondere ontroerende documentaires en spreek met de makers, besnuffel de hoofdpersoon en ondervraag de regisseur. Laat je raken en verrassen tijdens filmfestival DOCfeed. Zie de onbekende werelden en laat je meenemen in een compleet andere werkelijkheid. Even weg van je eigen realiteit en laat je vervoeren in het Brabantse Eindhoven.

  Lees meer 
  New Arrivals: Go short Campus

  New Arrivals: Go short Campus is onderdeel van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen en vindt plaats van 2 t/m 7 april 2019. De Campus brengt opkomende filmmakers en doorgewinterde filmprofessionals samen en biedt een uniek en intensief internationaal trainingsprogramma. De focus ligt op het geven van praktische kennis over alles wat op je pad komt zodra je begint als professioneel filmmaker. Het programma bestaat uit masterclasses, lezingen, workshops en paneldiscussies door experts uit de filmindustrie. Dit jaar zullen er onder andere masterclasses worden gegeven door de talentvolle makers Jacqueline Lentzou en Bálint Kenyeres. Deelnemers worden getraind in het pitchen van hun filmplan aan een panel van professionals zoals producenten, distributeurs en programmeurs. Meer informatie over de Campus en aanmelding vind je op: www.goshort.nl/campus

  Lees meer 

Tip de redactie

Cloudtag

Archief

Powered by BKKC